fbpx

Går du omkring med ett vapen utan att ens veta om det?

Pumps med vassa stilettklackar kan fungera utmärkt och effektivt för ditt självförsvar. Ett greppvänligt vapen som du naturligt bär med dig. Lagligt och licensfritt i hela universum. Historiskt sett dyker stilettklackar upp i en mängd rättsfall runtom hela världen, där de har använts för att både mörda och misshandla sina offer. Ta gärna en titt på videon om hur du kan använda dig av dina pumps för att försvara dig.

I en hotfull situation är alla medel tillåtna som du behöver ta till för att försvara dig. Är du en av dem som ofta går i pumps kan dessa med fördel användas både som videon visar men även att du använder skon för att slå förövaren med klacken.

Enligt lagen om nödvärn så har du rätt att utföra en brottslig handling för att försvara dig själv, någon annan eller något. Du får endast besvara våldet du utsätts för med samma mängd våld tillbaka men i en försvarssituation är det nog knappast någon som har detta i åtanke. Målet är ju att avstyra och komma undan en överfallssituation så fort som möjligt. Om våldet du utsatte förövaren för var proportionsenligt blir eventuellt rättens sak att besluta om i ett senare skede.

Skulle du hamna i situation där du ser en annan kvinna bli utsatt och som inte har förmåga att försvara sig själv, då har du rätt att agera åt den personen och tar då över hennes rätt till nödvärn.

Låt pumpsen komma till ditt självförsvar!

Relaterade artiklar:

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Godkänd genom att klicka på 'Acceptera' knappen.