FAQ - Frequently Asked Questions

Vanliga frågor

Du kan välja att betala med betalkorten Visa samt Mastercard samt Swish.

Vi packar dina varor inom 24 timmar sen sänds varorna med PostNord, normal lev.tid är 1-4 dagar.

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Ångerrätten börjar gälla dagen efter att du har mottagit varan. Har du ångrat ditt köp måste du fylla i ångerblanketten och sända till oss. Du kan välja om du vill byta din vara mot en annan produkt. Mer information om ångerrätten hittar du här 

Vi lagrar dina personuppgifter för att kunna upprätta och/eller bibehålla vår kontakt. Vi lagrar bara information i de fall vi har fått samtycke. Uppgifter som vi lagrar är exempelvis namn och adress.

Vi tar bort dina personuppgifter om du önskar det, kontakta oss på hello@femalesafe

Plegiums försvarssprayer innehåller en vätska baserad på högkoncentrerad mentol, vilket är lagligt och licensfritt för privatpersoner i Sverige. Pepparspray är olagligt för privatpersoner i Sverige. Sprayen innehåller ett rött färgämne som är mycket svårt att tvätta bort. Sprayen har en betydligt längre hållbarhet än 4 år, oklart hur lång hållbarheten är. Tester genomförs av leverantören.

Försvarssprayen Plegiums SMART, kan du byta batteri. Detsamma gäller för vårt överfallslarmen Screamer och Streetwise Lipstick. Mer information hittar du i vår shop under respektive produkt.

Du kan ta med försvarssprayerna på flyget men då måste du checka in dem. Det är en aerosolflaska inuti sprayerna.