Här hittar du villkoren som gäller när du genomför ett köp på femalesafe.com
Har du frågor eller funderingar kontakta oss

Hemsidan

Hemsidan ägs och administreras av Female Safe.

SE691212484601
E-post: hello@femalesafe.com
Adress: 
Sannäsberget 7, 457 91 Tanumshede

Integritetspolicy

Information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du här

Pris

Priser på denna hemsida anges i svenska kronor inklusive moms. Frakt tillkommer.

Betalning

Du kan betala varorna med Swish, Visa och Mastercard.

Leverans

Vi packar och skickar din order från oss inom 24 timmar. Leverans sker med PostNords Skicka Direkt tjänst. Normal leveranstid inom Sverige är 1-3 arbetsdagar om inget annat anges.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Ångerrätten börjar gälla dagen efter att du har mottagit varan. Om ångerfristens sista dag infaller under en lördag, söndag eller en helgdag förlängs ångerfristen så att den även gäller nästkommande vardag.

Ta alltid kontakt med oss om du har ångrat dig innan du returnerar varan. Varan skall återsändas inom 14 dagar väl emballerad i sin ursprungliga förpackning. Vid retur av varan är det du som står för returfrakten, samt eventuell faktureringsavgift. Du väljer själv om du vill ha återbetalning eller en annan vara i utbyte.

Om du har ångrat ditt köp, fyll i denna ångerblankett och mejla till hello@femalesafe.com

Reklamation

Du har rätt att reklamera en vara inom 2 år. Reklamation skall göras inom skälig tid från det att felet upptäckts, att reklamera inom 2 månader efter att man har upptäckt problemet, anses inom skälig tid. Vid reklamation skall du påvisa att felet som du anger, fanns redan vid leveranstillfället.

Ta alltid kontakt med oss om du vill reklamera en vara. Varan skall återsändas väl emballerad.

Om du vill reklamera en vara, fyll i denna reklamationsblankett och mejla till hello@femalesafe.com

Utbytesgaranti

Tillverkarna av försvarssprayerna som femaleSafe säljer har båda en utbytesgaranti som kan avändas i de fall du har blivit utsatt för överfall och använt produkten. Vid anmälan till tillverkaren ersätts din nuvarande spray med en ny gratis. För att kunna nyttja denna garanti bör du kontakta tillverkaren direkt med följande dokumentation:

BODYGUARD:

    1. Kopia på polisanmälan
    2. Kvitto på inköpet som skall ha gjorts för max 2 år sedan.
    3. Kontakta tillverkaren på: info@bodyguard.se

PLEGIUM:

    1. Kopia på polisanmälan
    2. Kontakta tillverkaren på: https://www.plegium.se/pages/our-plegium-pledge

Friskrivning

Vi reserverar oss för fel i bild och typografi på vår hemsida femalesafe.com, så som fel i produktbeskrivningar, tekniska angivelser, felaktiga priser eller inkorrekt information gällande en produkts lagerstatus. Vi har rätten av korrigera uppenbara fel och kan när som helst ändra eller uppdatera information på hemsidan.

Villkors ändringar

Vi kan ändra våra villkor när som helst. Vi applicerar sedan de ändrade villkoren på hemsidan femalsafe.com och de träder i kraft när du accepterar dem i samband med att du lägger en ny order via hemsidan eller när du besöker hemsidan.