fbpx

Änglavingen, det självklara valet för femaleSafe

Skyddsänglar finns dom på riktigt? Visst har jag varit i olika situationer i livet där jag tänkt tanken ”…där hade jag änglavakt”. Jag kan inte säga att jag till 100% är säker på att skyddsänglar finns men visst vore det en härlig tanke om det var så. Om ängeln i fråga dessutom härstammade från min släkt eller vore en älskad medmänniska som lämnat jordelivet, skulle det ju vara fantastiskt. Tänk att ha en ängel som ständigt vakade över mig och beskyddade mig från alla möjliga faror längs livets krokiga väg. Låter i och för sig som en heltidstjänst med en del övertid.

När jag skulle välja en passande symbol för mitt nystartade företag femaleSafe så funderade jag länge och väl. Jag hade ledorden Säkerhet och Trygghet med mig och jag lade ned en hel del tid på att söka och ta del av klassiska symboler för kvinnor och säkerhet. En änglavinge var den första symbolen jag tänkte på och det blev också mitt slutgiltiga val.

Jag hade hittat en illustration som jag utgick ifrån och sedan hade jag hjälp av min väninna och marknadsförare Camilla Karlsson för att förbättra layouten till en mer tilltalande, tydlig och alldeles egen änglavinge. Är mycket nöjd med resultatet och det är inte omöjligt att jag vill framhäva änglavingen mer i min marknadsföring framöver.

Om jag får drömma så kommer femaleSafe och änglavingen bli så kända i framtiden så att jag inte ens kommer att behöva skriva ut företagsnamnet, lite som Toyota och deras logga.

Relaterade artiklar:

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Godkänd genom att klicka på 'Acceptera' knappen.