fbpx

Vem skall du mysa med i höst?

Hösten närmar sig och om du inte har någon speciell att dela den med kan det vara lockande att pröva på nätdejting. Att dejta på nätet är lite som att shoppa på nätet, man beställer det man vill ha helt enkelt. Man börjar med att välja modell, storlek och färg. Sen kan man ju filtrera vidare på exempelvis, gillar mysiga hemmakvällar och har god ekonomi. Tyvärr har inte alla som befinner sig på dejtingsiterna ärliga intentioner, det kan vara allt ifrån personer som uppger vilseledande profilbilder och personbeskrivningar, till personer som vill ”catfisha” dig.


Catfishing = sol-och-vårande

En catfisher är en person som försöker få dig att bli kär i hen för att sedan lura dig på pengar. Om du misstänker att din nätflört är en bedragare eller om du bara vill lära dig mer om catfishing, läs vår artikel:

Blir du catfishad av din nätflört?

Träffas IRL

Att gå från en digital kommunikation till att träffas fysiskt är ett stort steg. Förväntan blandat med skräckblandad förtjusning är inte ovanliga känslor. femaleSafe har sammanställt ett antal punkter på vad du bör tänka på inför och under ditt första möte med din nätflört. Läs artikeln:

Första träffen med nätdejten

Det är aldrig för sent att börja dejta

Oavsett ålder behöver vi alla kärlek. Blev så inspirerad av bloggaren Dagny 108 år som i den här videon söker kärleken på nätet.

Lycka till i din jakt på kärleken men kom ihåg att dejta säkert.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Godkänd genom att klicka på 'Acceptera' knappen.