fbpx

Rekorderliga män

FemaleSafes produkterbjudande vänder sig till kvinnor, ändå är det nästan 30% av alla besökare på websidan och sociala kanaler som är män. Alla män är hjärtligt välkomna. Många män verkar köpa självförsvarsprodukterna till en kvinna i deras närhet då leveransen styrs till en kvinnlig mottagare. Det värmer i hjärtat att se att vi har så många rekorderliga män därute som visar sin kärlek och omtanke genom att vilja skydda sina kvinnor.

Vem köper de produkterna till? Är det till flickvän, dotter, syster, väninna, mamma, moster eller kanske mormor? Vi kan bara spekulera i vem mottagaren är men förhoppningsvis ger det den trygghet kvinnorna behöver så att de kan leva det sociala liv dom förtjänar utan begränsningar, rädsla och oro.

Samhällsklimatet har blivit så rått och oberäkneligt, speciellt för oss kvinnor. Hur galet är det inte att vi ens skall behöva tänka på självförsvar och att män i vår närhet känner sig manade att säkerställa att vi har de verktyg som behövs när de inte är i närheten och kan erbjuda skydd.

FemaleSafe är alltid öppet för alla!

Relaterade artiklar:

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Godkänd genom att klicka på 'Acceptera' knappen.