fbpx

Lansering av ny självförsvars site på vår web

Som vi har väntat på att få berätta om vår nya självförsvars site. Det har funnits en önskan att kunna skapa illustrationer av våra mest effektiva självförsvars tekniker. Till slut hittade vi vad vi sökte, företaget Big Brain Agency hjälpte oss att skapa en förövare och ett offer som vi kommer att få följa genom självförsvars serien.

Ingrid Skåre från Big Brain Agency deltog på en av våra självförsvarskurser och tecknade rörelserna på plats. Det var spännande för oss och deltagarna att ta del av resultatet i realtid. Arbetet fortsatte också efter kursen där vi tillsammans med självförsvars instruktören Emil Spindel från Ultimate Uddevalla, finslipade på skisser och beskrivande texter.

På självförsvars siten kommer ni också hitta relevanta artiklar från vår blogg om bl. a självförsvar, våld och nödvärn. Vi har också valt att publicera en rad självförsvars videos från andra aktörer som vi tycker är informativa och lätta att lära sig av.

Vi vill passa på att ge ett STORT tack till Big Brain Agency och Ultimate som gjorde detta möjligt, vi hade inte kunnat skapa detta utan er.

Välkomna inom och ta en titt på resultatet

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Godkänd genom att klicka på 'Acceptera' knappen.