fbpx

Förutsägbart och pålitligt med Skicka Direkt

Förväntan kan snabbt bytas ut mot frustration om leveransen av online beställningen drar ut på tiden. Med PostNords tjänst Skicka Direkt blir leveransen förutsägbar och pålitlig både för kunden och oss som leverantör.

PostNords varannandags utlämning ställde till det rejält för oss, det var oklart vilka regioner som omfattades och vilka leveransdagar som gällde för respektive vecka. Dilemmat blev inte mindre när vi skulle försöka oss på att förklara för en väntande kund vad som gällde. Vi valde därför att teckna avtal med PostNord.

Med Skicka Direkt notifieras kunden så snart ordern är registrerad hos oss och de kan följa brevets väg ända hem till sin postlåda. Detsamma gäller för oss som leverantör. Skulle det värsta hända att brevet inte kan levereras till kunden direkt, lämnas det till närmsta postombud och kunden blir notifierad att de kan hämta brevet där.

”Vi är mycket nöjda med PostNords Skicka Direkt tjänst, den underlättar och effektiviserar vår orderhantering samt administration.”

          Ann-Sofie Fransson, Grundare, FemaleSafe

 

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Godkänd genom att klicka på 'Acceptera' knappen.