fbpx

Nyfikenhet, engagemang och fjärilar i magen!

Visst är det tråkigt att vi kvinnor skall behöva tänka på att försvara oss, att vi inte helt kan förlita på oss att vi kan vara trygga och röra oss fritt, när och var vi vill. Tyvärr har situationen generellt förvärrats där fler och fler kvinnor blir utsatta för trakasserier, övergrepp eller våldtäkt. Något som tidigare förknippades med att vara storstadsproblem är inte längre det, småstäder i vårt närområde såsom Uddevalla, Strömstad, Stenungsund och Lysekil har haft sina utmaningar med att hantera denna problematik de senaste åren.

Nu när situationen ser ut som den gör anser vi på femaleSafe att det bästa vi kan göra är att lära ut och ge verktyg till kvinnor för att hantera hotfulla situationer. 

Igår möte vi tillsammans med Krav Maga Uddevalla, 16 st kvinnor med ett intresse av att lära sig självförsvar. Tjejkvällen med självförsvar som var planerad som en utomhusaktivitet vid havet förflyttades snabbt inomhus i Tedactive Gyms lokaler i Tanumshede. Och tur var det, för regnet det bara öste ned.

Nyfikna, engagerade men också med lite fjärilar i magen tog sig deltagarna an övningarna. Slag, grepp och teori varvades kursen igenom. Eventet avslutades med en produktdemonstration för att förevisa vilka självförsvarsprodukter som finns på marknaden och hur man lämpligast använder dem.

STORT TACK till alla som deltog och bidrog till eventet – Stay Safe!

 

 

 

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Godkänd genom att klicka på 'Acceptera' knappen.