fbpx

Mästarnas Mästare – Pernilla lär ut självförsvar

Bildkälla: Sveriges Radio   

Ett av mina absoluta favorit program är Mästarnas Mästare. Hela familjen samlas gärna vid tv-n för att se veckans kamp, något som inte är så vanligt nuförtiden när barnen blir äldre och vill se på annat på sina egna skärmar. Blev oerhört glad när jag insåg att Pernilla Johansson skulle vara en av årets deltagare. Har följt henne ändan sedan starten av femaleSafe, då med fokus på hennes självförsvarsutbildningar för kvinnor.

Pernillas meritlista är lång när det gäller att tävla i kampsport. Hon har vunnit en mängd svenska och internationella titlar i kick och thaiboxning samt taekwon-do ITF. Jag håller tummarna för Pernilla i Mästarnas Mästare – en klar favorit till mästartiteln 2020.

Hon har vid flera tillfällen dykt upp i TV4 för att förevisa olika självförsvarstekniker. Följande instruktionsvideos finns i vårt video galleri. Ta gärna en titt och lär dig användbara grepp för att hantera en överfallssituation.

 

 

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Godkänd genom att klicka på 'Acceptera' knappen.