fbpx

femaleSafe återförsäljare av självförsvarsprodukter

femaleSafes mål har sedan starten varit att sälja självförsvarsprodukter direkt till konsumenten. Tanken att sälja till företag i ett återförsäljarled har inte funnits med i planerna …inte förrän vi blev kontaktade av Fearless UF. Där tre tjejer från Ludvika startade företaget i samband med sin gymnasieutbildning. Å så klart ville vi hjälpa till och stötta dem i deras företagande.

Sedan vår första kontakt med Fearless har vi även blivit kontaktade av andra UF företag med liknande affärsidéer. Alla med fokus att lära ut självförsvar i någon form, vilket vi är mycket glada för då behovet är stort därute både när det gäller produkter och utbildning.

Till alla ungdomar som har möjlighet att pröva på att driva ett UF företag vill vi bara uppmuntra till att ta chansen. Det är en alldeles speciell känsla att skapa något själv och se det växa fram och inte minst så är det en lärorik resa som du har nytta av resten av livet. Och skulle fokus vara självförsvar så finns vi här och kan stötta med utbildande material och produkter.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Godkänd genom att klicka på 'Acceptera' knappen.