fbpx

Enkelt och effektivt – inga snittsiga Mr Miyagi moves

Vilken fantastisk kväll vi fick med sol och värme, ackompanjerad med en lätt havsbris. Perfekta förhållanden för femaleSafes tjejkväll med självförsvar. Med tanke på rådande corona situation valde vi att begränsa eventet till tjugo deltagare. Ivriga och engagerade mötte tjejerna upp. Extra roligt att flertalet mammor kom i sällskap med sina döttrar.

KRAV MAGA från Uddevalla höll intensivkurs i olika självförsvarstekniker. Praktik varvades med teori om nödvärn och hur man bör uppträda för att undvika farliga situationer. De delade med sig av användbara tips – ”tänk på det här” i olika vardagssituationer. 

Kvällen fortsatte med bubbel och tilltugg på dansbanan. FemaleSafe demonstrerade användbara självförsvarsprodukter såsom, försvarssprayer, överfallslarm samt överfallsskydd.

Tack alla som deltog och vi får hålla tummarna att vi kan övertala KRAV MAGA att besöka oss igen och utbilda oss vidare!

 

 

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Godkänd genom att klicka på 'Acceptera' knappen.