fbpx

Diplomerad och stolt

Under hösten och vintern som gått har jag valt att vidareutbilda mig inom innehållsproduktion för Sociala Media med fullt fokus på femaleSafe förstås. Utbildningsansvarig Mama Said Media och Alexandra Bylund, erbjöd en online kurs där slutmålet var att ha en Social Media Strategi på plats. Ett smidigt utbildningsformat där kursdeltagarna kan bestämma sin egen takt. Utbildningen sker online med instruktions videos för varje avsnitt som sedan resulterar i en uppgift som skall genomföras.

Och till slut var det så dags att få sin dom på arbetet som var utfört. Det hela gick smidigt, fick lite tips på hur jag kan gå vidare med lagd strategi. Jag har lärt mig en hel massa om statistik som jag inte kände till innan och jag har tagit del av en hel del användbara tips som jag kan direkt använda i min dagliga verksamhet.

Mycket nöjd och jag kan varmt rekommendera utbildningsformatet, passar suveränt när du har svårt att anpassa dig till vissa tider. Att du har full tillgång till allt utbildningsmaterial under ett helt år underlättar och sänker stressnivån. Har du som jag själv höga krav på dig själv så kan det vara en lättnad.

Vill du ta reda på mer om de utbildningar som Mama Said Media erbjuder kan du läsa här

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Godkänd genom att klicka på 'Acceptera' knappen.