fbpx

Helvetet jag kallade kärlek

Denna självbiografi hade jag sett flimra förbi på Storytel några gånger innan jag bestämde mig för att lyssna på den. Titeln lockade helt enkelt och jag blev inte besviken.

Lena är relativt nyskild med två små pojkar då hon träffar Peter, tycke uppstår men det blir en turbulent tid. När de har det bra är allt himlastormande bra men däremellan utsätts Lena för psykiskt och fysiskt våld. Redan i början av förhållandet reflekterar Lena över Peters beteende och ser varningssignalerna men med en stark kärlek och rädsla för att bli lämnad gör hon allt för Peter. Sitt ansvar som mamma och barnens välmående kommer i andra hand. Som mamma får jag ont i hjärtat av att läsa den här boken, kände också en frustration att Lena på ett plan såg allt som skedde men att hon inte kunde förmå sig att ta sig därifrån inte ens för sina barns skull.

Ett löfte till sonen gör att hon till slut bryter upp.

Jag kan verkligen rekommendera denna bok.
Helvetet jag kallade kärlek
Författare: Lena Bivner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Godkänd genom att klicka på 'Acceptera' knappen.