fbpx

En tillräckligt vacker dag för att dö

En nära väninna tipsade mig om denna bok, det är en riktig nagelbitare sa hon. Precis vad jag behövde där och då. Laddade ner ljudboken och började lyssna. Brukar lyssna på väg till och från jobbet. Jag har nog aldrig längtat så efter att åka till och från jobbet som jag gjorde då.

Boken är en kvinnas sanna berättelse, väldigt spännande, brutal och våldsam. Läsarna får följa hennes kamp för att rymma med sina barn från en vidrig och hänsynslös värld och man. Den här boken sörjde jag när den tog slut och det tog ett tag innan jag kunde förmå mig att lyssna på en ny bok igen.

Jag kan verkligen rekommendera denna bok.
En tillräckligt vacker dag för att dö
Författare: Jeanette Lindblad & Pia Gadd

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Godkänd genom att klicka på 'Acceptera' knappen.