fbpx

Berätta aldrig det här, av Frida Boisen

Det är nog ett par år sedan jag upptäckte Frida Boisen, främst genom hennes arbete med Trolljägarna. I den populära tv-serien jagar Frida nättroll tillsammans med Robert Aschberg. Sen dök Frida upp i Allas artikelserie #sistaslaget, där hon berättar om misshandeln som hennes pappa utsatte henne för som liten. Misstänkte när jag läste artikeln att det skulle komma en bok senare och till slut så kom den då, hennes bok, hennes berättelse. Å vilken berättelse sen.

Vissa kapitel berörde mig verkligen och jag njöt av Fridas inlevelse och berättarskap. Jag hoppas att boken kommer att kunna hjälpa vilsna och förtvivlade själar som funderar på självmord. Att de får en insyn i hur det påverkar vänner och familj som blir kvar här på jorden.

Jag kan verkligen rekommendera denna bok.
Berätta aldrig det här
Författare: Frida Boisen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Godkänd genom att klicka på 'Acceptera' knappen.